Kuchař/kuchařka - řezník/řeznice, zpracování masa

PŘIHLÁŠKA K VŘ
Datum zveřejnění:
5. 1. 2022

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Koleje a menza

vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Kuchař/kuchařka - řezník/řeznice, zpracování masa.

Co Vás na této pozici čeká?

  • příprava masa pro kuchyň (opracování, porcování);
  • pomocné práce při přípravě jídel.

Co od Vás požadujeme?

  •    vyučení v oboru řezník;
  •    praxe v oboru;
  •    znalost masa a jeho úpravy;
  •    samostatnost;
  •    chuť pracovat;
  •    schopnost pracovat v týmu.

Co Vám můžeme nabídnout?

  •     mzda dle praxe a zkušeností;
  •     práce na ranní směnu (pondělí – pátek);
  •     možnost profesního růstu;
  •     6 týdnů dovolené (4 týdny v době letních prázdnin);
  •     volné vánoční svátky;
  •     pracovní oděv a zajištění jeho údržby;
  •     možnost stravování v místě výkonu práce a s příspěvkem zaměstnavatele;
  •     zaměstnanecké benefity (výhodný mobilní tarif i pro rodinné příslušníky, slevy u partnerů, univerzitní školka, možnost využití sportovišť a rekreačního zařízení univerzity za zvýhodněnou cenu).

Informace o pracovním místě:

Místo práce: Zlín
Předpokládaný nástup: dohodou
Pracovní úvazek: 1,0

Přihlášky do výběrového řízení spolu se strukturovaným životopisem zasílejte nejpozději do 4. 2. 2022 elektronicky vyplněním formuláře níže nebo na kariera@utb.cz, případně na adresu:

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Oddělení rozvoje lidských zdrojů
nám. T. G. Masaryka 5555
760 01 Zlín

KMZ si vyhrazuje právo na neobsazení pozice.


Přihláška k výběrovému řízení

© 2021 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Všechna práva vyhrazena
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram