Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Akademický pracovník/ akademická pracovnice v oboru Technologie potravin pro Ústav technologie potravin se zaměřením na výuku předmětů: Technologie potravin živočišného původu, Senzorická analýza potravin a Epidemiologie
Místo práce: Zlín
Předpokládaný nástup: září 2022
Pracovní úvazek: 1,0
Pracovní smlouva: zástup za MD/RD
Přihlášky do výběrového řízení zasílejte nejpozději do 14. 6. 2022 elektronicky vyplněním formuláře níže nebo na kariera@utb.cz, případně na adresu:
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Oddělení rozvoje lidských zdrojů
nám. T. G. Masaryka 5555
760 01 Zlín
K přihlášce je třeba doložit profesní životopis s údaji o dosavadní praxi a zkušenostech, přehled publikační/tvůrčí činnosti, kopii/sken dokladů o vzdělání, doklad o dosažené vědecké hodnosti a čestné prohlášení o bezúhonnosti (viz www.utb.cz), případně doklad potvrzující jazykovou úroveň.
FT si vyhrazuje právo na neobsazení pozice.
Sdělení o počtu uchazečů: 3 uchazeči
Termín zasedání komise: 30. 6. 2022
Rozhodnutí: vybrán 1 uchazeč