Kuchař/kuchařka – řezník/řeznice, zpracování masa

PŘIHLÁŠKA K VŘ
Datum zveřejnění:
22. 11. 2021

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Koleje a menza

vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Kuchař/kuchařka – řezník/řeznice, zpracování masa.

Co Vás na této pozici čeká?

  • příprava masa pro kuchyň (opracování, porcování);
  • pomocné práce při přípravě jídel.

Co od Vás požadujeme?

  • vyučení v oboru řezník;
  • praxe v oboru;
  • znalost masa a jeho úpravy;
  • samostatnost;
  • chuť pracovat;
  • schopnost pracovat v týmu.

Co Vám můžeme nabídnout?

  • mzda dle praxe a zkušeností;
  • práce na ranní směnu (pondělí – pátek);
  • možnost profesního růstu;
  • 6 týdnů dovolené (4 týdny v době letních prázdnin);
  • volné vánoční svátky;
  • pracovní oděv a zajištění jeho údržby;
  • možnost stravování v místě výkonu práce a s příspěvkem zaměstnavatele;
  • zaměstnanecké benefity (výhodný mobilní tarif i pro rodinné příslušníky, slevy u partnerů, univerzitní školka, možnost využití sportovišť a rekreačního zařízení univerzity za zvýhodněnou cenu)

Informace o pracovním místě:

Místo práce: Zlín
Předpokládaný nástup: 3. 1. 2022
Pracovní úvazek: 1,0

Profesní životopis zasílejte do 16. 12. 2021 přednostně elektronicky na adresu kariera@utb.cz nebo na adresu:

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Oddělení rozvoje lidských zdrojů
nám. T. G. Masaryka 5555
760 01 Zlín

Přihláška k výběrovému řízení

© 2021 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Všechna práva vyhrazena
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram